



Το 1989, οι Jacques Seysses, ιδρυτής του Domaine Dujac, και Aubert de Villaine, μαζί με τον φίλο τους Michel Macaux, αναζήτησαν νέους αμπελώνες στη νότια Γαλλία, πεπεισμένοι ότι οι συνθήκες για την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών ήταν ιδανικές. Αντλώντας από την εμπειρία τους στη Βουργουνδία, πίστευαν ότι η ποιότητα των μεγάλων κρασιών εξαρτάται πρωτίστως από τον αμπελώνα. Έτσι, αποφάσισαν να επικεντρωθούν στην ανανέωση και την φροντίδα των αμπελιών, αναγνωρίζοντας τη σημασία του αμπελώνα για την παραγωγή υψηλής ποιότητας κρασιών.
Από την αρχή, το Domaine Triennes επένδυσε σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα αναφύτευσης, με στόχο την αναδημιουργία ενός υγιούς και βιώσιμου αμπελώνα, προσαρμοσμένου στις τοπικές συνθήκες καλλιέργειας. Η διαχείριση των αμπελιών γίνεται με φυσικό τρόπο και πάντα σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον, εφαρμόζοντας καινοτόμες γεωργικές πρακτικές, όπως η οργανική γεωργία, για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των αμπελώνων και η ποιότητα των σταφυλιών.
Το οινοποιείο Triennes φιλοξενεί 7.000 εκατόλιτρα κρασιού σε θερμοκρασιακά ελεγχόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές. Αυτή η επέκταση επιτρέπει την εφαρμογή προηγμένων τεχνικών οινοποίησης, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες υγιεινής και ποιοτικής παραγωγής. Το σύγχρονο οινοποιείο, σε συνδυασμό με τις βελτιωμένες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης και προετοιμασίας παραγγελιών, επιτρέπει την παραγωγή κρασιών που διακρίνονται για την κομψότητα, τη φινέτσα και τη φυσική φρεσκάδα τους.

Το οινοποιείο Triennes βρίσκεται στη Νότιο Γαλλία και οι άνθρωποί του έχουν επενδύσει σημαντικά στους αμπελώνες του. Από την αρχή εφαρμόστηκε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα αναφύτευσης. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας υγιής αμπελώνας, με αμπέλια και υποκείμενα προσαρμοσμένα στις τοπικές συνθήκες καλλιέργειας. Η διαχείριση των αμπελιών γίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικά και σε αρμονία με το περιβάλλον. To στυλ του οινοποιείου αναδεικνύει κρασιά με φρέσκο χαρακτήρα και φρουτώδη αρώματα, ευκολόπιοτα και συνδυασμένα με ποικίλες γεύσεις.. Από τις ποικιλίες Cinsault, Syrah, Grenache, Merlot, ένα γοητευτικό κρασί, με εκφραστικό μπουκέτο από φράουλες και λευκά άνθη με νότες βανίλιας. Διαθέτει την αρμονία και την κομψότητα που έχουν κερδίσει την παγκόσμια εκτίμηση για τα ροζέ κρασιά της Προβηγκίας.

Το οινοποιείο Triennes βρίσκεται στη Νότιο Γαλλία και οι άνθρωποί του έχουν επενδύσει σημαντικά στους αμπελώνες του. Από την αρχή εφαρμόστηκε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα αναφύτευσης. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας υγιής αμπελώνας, με αμπέλια και υποκείμενα προσαρμοσμένα στις τοπικές συνθήκες καλλιέργειας. Η διαχείριση των αμπελιών γίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικά και σε αρμονία με το περιβάλλον. Το στυλ του οινοποιείου αναδεικνύει κρασιά με φρέσκο χαρακτήρα και φρουτώδη αρώματα, ευκολόπιοτα και συνδυασμένα με ποικίλες γεύσεις.. Ένα φρέσκο και κομψό λευκό κρασί από τις ποικιλίες Chardonnay, Viognier, Rolle. Στη μύτη αποκαλύπτει αρώματα από φουντούκια, εξωτικά φρούτα και εσπεριδοειδή. Στο στόμα, είναι γεμάτο και γενναιόδωρο, με μια υπέροχη οξύτητα που προσδίδει φρεσκάδα και ζωντάνια.

To οινοποιείο Triennes βρίσκεται στη Νότιο Γαλλία και οι άνθρωποί του έχουν επενδύσει σημαντικά στους αμπελώνες του. Από την αρχή εφαρμόστηκε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα αναφύτευσης. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας υγιής αμπελώνας, με αμπέλια και υποκείμενα προσαρμοσμένα στις τοπικές συνθήκες καλλιέργειας. Η διαχείριση των αμπελιών γίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικά και σε αρμονία με το περιβάλλον. Το στυλ του οινοποιείου αναδεικνύει κρασιά με φρέσκο χαρακτήρα και φρουτώδη αρώματα, ευκολόπιοτα και συνδυασμένα με ποικίλες γεύσεις.. To Aurelines rouge προέρχεται από το συνδυασμό των ποικιλιών Cabernet Sauvignon και Syrah. Ένα κρασί που έχει παραμείνει για 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια, που έχουν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί στο Domaine Dujac. Όμορφο πορφυρό στην όψη, με εκφραστική μύτη που αναδύει νοιτες μαύρων και κόκκινων φρούτων, με νύξεις μπαχαρικών στο υπόστρωμα.